Rüyada kendine büyü yapmak

Rüyada kendine büyü yapmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına tabir olunur.

Rüyada kendine büyü yapmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kendine büyü yapmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada büyü yapmak kıdem atlayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada aşk büyüsü yapmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine büyü yapmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kızını büyümüş görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek rahata kavuşacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyüyen balık görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada büyü kağıdı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments