Rüyada büyü yapmak

Rüyada büyü yapmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, şansa, malında azalmaya, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyü yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Rüyada aşk büyüsü yapmak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine büyü yapmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendine büyü yapmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada büyü yapmak hileye ve fesada başvurmayacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyü yaptırdığını görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada büyümüş çocuğun küçüklüğünü görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, koyu muhabbette kalacağına alamet eder.

Rüyada kara büyü görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments