Rüyada kendi tırnağını görmek

Rüyada kendi tırnağını görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, ayrılanların birleşeceğine, yanlış seçimler yapacağına, işlerin günden güne açılacağına, kazancının günden güne çok artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi tırnağını gördüyseniz:

  • İş değişiklikleri, ek işler veya yeni başvurular daha önemli fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarını sökmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnak uzatmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağı kesmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz tırnak görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına yorulur.

Rüyada tırnakları sökmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada tırnak bulmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada kızının tırnağını kesmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments