Rüyada kendi tavşanını görmek

Rüyada kendi tavşanını görmek önemli kişi haline geleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi tavşanını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada tavşan atmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına inanılır.

Rüyada tavşan bulmak zorluklarla boğuşulacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine yorulur.

Rüyada oyuncak tavşan görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada hasta tavşan görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada büyük tavşan görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, kazancının günden güne düşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil tavşan görmek hayırla yad etmeye, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı tavşan görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli tavşan görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments