Rüyada tavşan bulmak

Rüyada tavşan bulmak esenlik bulup, hafifleyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yaptığı işte sivrileceğine delalet eder.

Rüyada tavşan bulmak gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Rüyada tavşan bulmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada iri tavşan görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan ve tilki görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz renkli tavşan görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı tavşan görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada tavşana ateş etmek yaşama dört elle sarılacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada iki tavşan görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulur.

Rüyada tavşana yemek yedirmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments