Rüyada tavşan atmak

Rüyada tavşan atmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada tavşan atmak gördüyseniz:

  • Olaylara alışılmadık bir açıdan bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada tavşan atmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan kostümü görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada oturan tavşan görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada çok tavşan görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Rüyada kızıl tavşan görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalettir.

Rüyada tavşan pisliği görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada tavşanın ağladığını görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin ve tavşan görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments