Rüyada beyaz renkli tavşan görmek

Rüyada beyaz renkli tavşan görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, isteklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli tavşan gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüz, dış dünyaya bakış açınız veya dış dünyanın sizi algılama biçimi değişebilir.

Rüyada beyaz renkli tavşan görmek anne duasının açılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli tavşan görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tavşan sevmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavşan almak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavşan hediye almak kalbini kıracağına, güzel bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada ölü beyaz tavşan görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavşan beslemek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments