Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, kendisini ailesine vereceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, daima önüne bakacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeden süt gelmek hayatının güzelliklerle dolacağına, elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada memesinden süt gelmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeden kan geldiğini görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine işarettir.

Rüyada memeden su geldiğini görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek eşlerin boşanacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments