Rüyada memesinden süt gelmek

Rüyada memesinden süt gelmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada memesinden süt gelmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Rüyada memeden süt gelmek bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek sağlık sorunun kalmayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada memesinden süt gelmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulur.

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, şansa işarettir.

Rüyada memeden kan gelmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada memeden kan geldiğini görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeden su geldiğini görmek emellere ulaşılacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments