Rüyada memeden kan geldiğini görmek

Rüyada memeden kan geldiğini görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Belli tercihlerinizin gerçekleşmesini sağlayabilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada memeden kan gelmek işinde büyük başarı elde edeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada memeden kan geldiğini görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek düzenin kurulacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada memeden su geldiğini görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada memesinden süt gelmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Durmuş

Rüyamda eşim ve çocuklarımla köye giderken hafifi virajlı bir yolda karşı dağın Üzerinde göz alıcı bi ışığa odaklanmış haldeydim sonra eşime şuraya bak derken o ışık kaybolup başka bi tarafta oluştuğu sırada araba ile yoldan çıkıp yan yattık, eşime iyimisiniz diye sordum iyiyiz derken araçtan indik araç normal vaziyette sadece yan ayna ve kapı kolu kırık eşime nasıl kaldırdın bu aracı diye sordum çok hasar yokmuş dedim, o sırada daha önce dikiz aynasında gördüğüm araç yanımızda durmuş içindeki kadın yeni doğmuş bebeğini benim bebeğimin yanına koyup uzaklaşırken durun ne yapıyosunuz bebeğinizi neden bırakıyorsunuz deyip geri verirken kadının göğüsleri açık çocuğu emzirmiş fakat memesinden kan aktığını bu çocuk kanmı içiyor süt kalmamış ne yapıyorsunuz nasıl oluyo alın lütfen çocuğu dediğimi hatırlıyorum. Normalde rüylardan etkilenmem ama bu rüyaya takılı kaldım resmen yorumlayabilir misiniz?