Rüyada memeden süt gelmek

Rüyada memeden süt gelmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada memeden süt gelmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Rüyada memeden süt gelmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, parasız kalacağına inanılır.

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek darp edileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, bahtın açık olmasına yorulur.

Rüyada memesinden süt gelmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, büyük zorluklar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada memeden su geldiğini görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada memeden kan geldiğini görmek sıkıntılarını atlatacağına, bol muhabbette kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments