Rüyada kendi koluna bilezik takmak

Rüyada kendi koluna bilezik takmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi koluna bilezik takmak gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada kendi koluna bilezik takmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine yorulur.

Rüyada koluna bilezik takmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hayırlı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna burma bilezik takmak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulur.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik koluna takmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments