Rüyada kendi kafasına sıkmak

Rüyada kendi kafasına sıkmak maddi anlamda güçleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, fenalıkta bulunmaya, yaptığı hataları düzelteceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • Evde yaşanan sorunların ya da yaşadığınız yerdeki bir problem tekrar tanımlanabilir.

Rüyada birinin kafasına sıkmak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalet eder.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada kafasına sıkmak maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada silahla kafasına sıkmak ticari anlamda yön değiştireceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalettir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak hem de para kaybettireceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kafasına sıkmak çok rahat bir hayat süreceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasına silah sıkmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, zorlukların kolayca aşılacağına inanılır.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments