Rüyada kendi dişini çürük görmek

Rüyada kendi dişini çürük görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi dişini çürük gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Rüyada kendi çürük dişini çekmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada çürük dişi yaptırmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet eder.

Rüyada çürük dişin çıkmasını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada çürük azı dişi görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine alamet eder.

Rüyada çürük dişi çektiğini görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük dişin koptuğunu görmek kariyer sahibi olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada çürük azı dişi çekmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük dişi elinde görmek parasının azalacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments