Rüyada çürük dişin çıkmasını görmek

Rüyada çürük dişin çıkmasını görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, haneye dertlerin gireceğine , hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük dişin çıkmasını gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada çürük dişin çıkmasını görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada dişinin çıkmasını görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin dişinin çıkmasını görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada dişin çıkması görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada dişini çıkmasını görmek kazancını arttıracağına, ele geçen paranın daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst dişin çıkmasını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, zararının büyük olacağına işarettir.

Rüyada kendi çürük dişini çekmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişini görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments