Rüyada kendi çürük dişini çekmek

Rüyada kendi çürük dişini çekmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çürük dişini çekmek gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada çürük dişi çekmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük azı dişi çekmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi çürük dişini çekmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük azı dişi görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst dişi çürük görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine delalettir.

Rüyada çürük dişini çıkarmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, rahat bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Rüyada çürük dişin döküldüğünü görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişinde çürük görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments