Rüyada kendi çürük dişini görmek

Rüyada kendi çürük dişini görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kazancının artacağına,, kazancının bol olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalet eder.

Rüyada kendi çürük dişini gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Rüyada kendi çürük dişini görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulur.

Rüyada başkasının dişini çürük görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük dişinin düştüğünü görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada çürük dişi çıkarmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük dişin döküldüğünü görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişinin kırıldığını görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Rüyada çürük azı dişi görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada dişinde çürük görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments