Rüyada çürük dişinin kırıldığını görmek

Rüyada çürük dişinin kırıldığını görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, zararlarını telafi edeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çürük dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Rüyada çürük dişin kırılmasını görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada çürük dişin kırıldığını görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalettir.

Rüyada çürük dişinin kırıldığını görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış çürük diş görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük diş kırılması görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada kendi çürük dişini görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada çürük dişin döküldüğünü görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ön dişi çürük görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments