Rüyada lacivert kaban giymek

Rüyada lacivert kaban giymek bir beladan kurtulacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine alamet eder.

Rüyada lacivert kaban giymek gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada lacivert kaban giymek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına yorulur.

Rüyada kahverengi kaban giymek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst üste kaban giymek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada yeni bir kaban giymek külfetinin ve yükünün artacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kaban giymek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, gönül yaralarının iyileşeceği delalettir.

Rüyada uzun kaban giymek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek dilediği gibi harcama yapacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments