Rüyada kemik atmak

Rüyada kemik atmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kemik atmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada köpeklere kemik atmak allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kemik atmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe kemik atmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet eder.

Rüyada kendi kemiklerini görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemiklerini görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada balık kemiği görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kemikli pişmiş et görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek kemikleri görmek daha iyi anlaşır olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments