Rüyada köpek kemikleri görmek

Rüyada köpek kemikleri görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek kemikleri gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Rüyada köpeğe kemik atmak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek kemiği görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Rüyada köpek kemikleri görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe kemik vermek nimetin çoğalacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeklere kemik vermek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeklere kemik atmak şansının açılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, şeytanın aklına uyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments