Rüyada köpeğe kemik atmak

Rüyada köpeğe kemik atmak her istediğini elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğe kemik atmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada köpeklere kemik atmak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğe kemik atmak mal kaybına uğrayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kemik atmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, şansının geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeklere kemik vermek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek kemiği görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet eder.

Rüyada köpek kemikleri görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe kemik vermek büyük zorluklar yaşayacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments