Rüyada kefenli görmek

Rüyada kefenli görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, borçlarının artacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefenli gördüyseniz:

  • Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz.

Rüyada kefenli birini gömmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada kendi kefenini görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kefeni açmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına alamet eder.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evde kefen görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada sarı kefen görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz kefen görmek daha çok dünya malı edineceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kefende görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments