Rüyada kefenlenmiş insan görmek

Rüyada kefenlenmiş insan görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, gururlandıracak işler yapacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kefenlenmiş insan gördüyseniz:

  • Teklif, davet veya önerilere açık olmanız hızlı bir sosyal hayata giriş yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada kefene sarılı insan görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hanesine bolluk geleceğine tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret eder.

Rüyada kefende insan görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada ölünün kefenini görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek afiyette ve keyifte olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments