Rüyada kefen biçmek

Rüyada kefen biçmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, icat yapacağına rivayet eder.

Rüyada kefen biçmek gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kendine kefen biçmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kefenini biçmek şansın ve kısmetin kapanacağına, kazancının epey düşeceğine işaret eder.

Rüyada kefen biçmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, istediği oranda da eğleneceğine işarettir.

Rüyada yeşillik biçmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek biçmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yonca biçmek birlikte bazı işler yapılacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan biçmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil otları biçmek evlenme yolunda adım atacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments