Rüyada birinin kefenlendiğini görmek

Rüyada birinin kefenlendiğini görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalettir.

Rüyada birinin kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Rüyada ölmüş birini kefenle görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek insanlarla iç içe olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği kefende görmek tövbelerin kabul olacağına, rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye kefen giydirmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, kalbini kıracağına rivayet eder.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefen dikmek âlim kişiler arasına gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments