Rüyada kefen kesmek

Rüyada kefen kesmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, her şeyin gönlünce olacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefen kesmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hafife almamalısınız.

Rüyada kefen kesmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kendini kefenli ölmüş görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Rüyada beyaz kefen görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, maddi olanakların artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bilde

Rüyamda bir kadın cenazesi ni yıkamak la meşgulüm kefen kesiyorum olarak gördüm.Erkek olarak kadının cenazesini yıkamak neye işaret eder?