Rüyada sevgiliyi kefenle görmek

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, huzurunun da yerine geleceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kefenle gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kefen hazırlamak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefene sarılı insan görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalettir.

Rüyada canlı birini kefenli görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ölü birini kefenle görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kişinin rahat nefes alacağına işaret eder.

Rüyada ölü ve kefen görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini kefende görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments