Rüyada kediyle boğuşmak

Rüyada kediyle boğuşmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, iş hayatında terfi alınacağına, umutlarının söneceğine rivayet eder.

Rüyada kediyle boğuşmak gördüyseniz:

  • Yakındalarsa yanlarına gitmeniz, uzaktalarsa aramanız sizin için iyi olabilir.

Rüyada kedilerle boğuşmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kediyle boğuşmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada timsahla boğuşmak adını aklamayı başaracağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak yokluk nedir bilmeyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada öküzle boğuşmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisiyle boğuşmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine delalet eder.

Rüyada azraille boğuşmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments