Rüyada kediyi sevmek

Rüyada kediyi sevmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kendisini işine vereceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi sevmek gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kedi sevmek allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek kimse ile tartışmayacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada ev kedisi sevmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi sevmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi kedi sevmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada kedi yavrusu sevdiğini görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine rivayet eder.

Rüyada gri kedi sevmek hatadan dolayı zarar edeceğine, mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments