Rüyada siyah kedi sevmek

Rüyada siyah kedi sevmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kendisine uğur getireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi sevmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada siyah kedi yavrusu sevmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kedi sevmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Rüyada siyah kediler görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi siyah görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine yorulur.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments