Rüyada gri kedi sevmek

Rüyada gri kedi sevmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada gri kedi sevmek gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada gri kedi sevmek manevi olarak huzur içinde olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kredi çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri yavru kedi görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sermaye kaybedeceğine delalettir.

Rüyada beyaz gri kedi görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada yavru gri kedi görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri kedi görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments