Rüyada hamile olacağını duymak

Rüyada hamile olacağını duymak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olacağını duymak gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Rüyada başkasını hamile duymak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalettir.

Rüyada anneyi hamile duymak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada birinden hamile olduğunu duymak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada başkasından hamile olduğunu duymak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, asla yüksünmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile duymak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments