Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin sana tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, yatırımlarınızı veya ailenizle ilgili endişelerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada sana yağı yemek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, sorunlarının birken beş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana büyü yaptığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, geçiminin kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada birinin sana ayakkabı aldığını görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayırlı terfiler alınacağına inanılır.

Rüyada sana aşık birini görmek arkadaştan görülecek faydaya, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments