Rüyada kedinin bebek yediğini görmek

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, kazancını katbekat arttıracağına, ilişkiye huzurun geleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin bebek yediğini gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kediye et yedirmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek dönülmez yollara gireceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, daha rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments