Rüyada kedilere yem vermek

Rüyada kedilere yem vermek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, vefa göstereceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kedilere yem vermek gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kedilere yem vermek güzel ve mutlu günler görüleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalettir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek çok güzel günler göreceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kediye yem vermek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yem vermek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hindiye yem vermek yaşadığı stresin biteceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments