Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine işarettir.

Rüyada kedinin fareyi yemesini gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Rüyada kedinin fare yemesini görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada fare yemi görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına tabir olunur.

Rüyada kediye yem vermek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine delalettir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada kedilere yem vermek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kedi fare görmek asla yüksünmeyeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments