Rüyada kedi tuttuğunu görmek

Rüyada kedi tuttuğunu görmek vefa göstereceğine, günlerini hastanede geçireceğine, işlerin yoluna gideceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine yorulur.

Rüyada kedi tuttuğunu gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada kedi tuttuğunu görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, hastalanacağına delalet eder.

Rüyada on numara tutturmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet eder.

Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalettir.

Rüyada buz tuttuğunu görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments