Rüyada kedi tüyü görmek

Rüyada kedi tüyü görmek insanların birbirine kenetleneceğine, hem itibar edineceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, maddi durumun düzeltileceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Rüyada kedi tüyü gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak zaaflarına kapılacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada çok tüylü kedi görmek tartışma yaşayacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz kedi yavrusu görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada tüylü kedi görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, daha güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi tüyü görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments