Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek evi yoksa ev alacağına, ekmeğine leke süreceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışındaki olaylar eviniz veya ticari başlıklarla ilgili yeniden yapılanma ihtiyacı doğurabilir.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Rüyada tüyleri dökülmüş kedi görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada tüyleri yolunmuş kedi görmek sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüysüz kedi yavrusu görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kedi tüyü görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerin yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada çok tüylü kedi görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments