Rüyada kedi tavuk görmek

Rüyada kedi tavuk görmek sorunların kalmayacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına inanılır.

Rüyada kedi tavuk gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Rüyada kedi tavuk görmek gülüp eğleneceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ve kedi görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine inanılır.

Rüyada kedi ve tavuk görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada dolapta tavuk görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına işarettir.

Rüyada tavuk kanat görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk yapmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kokmuş tavuk görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına alamet eder.

Rüyada kurtlanmış tavuk görmek canını ve malını hiçe sayacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments