Rüyada tavuk ve kedi görmek

Rüyada tavuk ve kedi görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok güzel işlere gireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk ve kedi gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Rüyada kedi ve tavuk görmek kendini yiyip bitireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada kedi tavuk görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve kedi görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada tavuğa taş atmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine inanılır.

Rüyada tavuk yada civciv görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına inanılır.

Rüyada tavuk uçtuğunu görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada haşlanmış tavuk eti yemek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk eti yemek görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments