Rüyada kurtlanmış tavuk görmek

Rüyada kurtlanmış tavuk görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine yorulur.

Rüyada kurtlanmış tavuk gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada kurt tavuk görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu tavuk yemek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış tavuk görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu tavuk görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada tavuk boynu görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Rüyada tavuk saldırması görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments