Rüyada dolapta tavuk görmek

Rüyada dolapta tavuk görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada dolapta tavuk gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Rüyada dolapta tavuk görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada dolapta tavuk eti görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada boş elbise dolabı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada dolapta ekmek görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada dolap anahtarı görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Rüyada dolap yıkılması görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işaret eder.

Rüyada siyah dolap görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada eve dolap almak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments