Rüyada çingene tarafından kovalanmak

Rüyada çingene tarafından kovalanmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, yeni yerler göreceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çingene tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Rüyada çingene tarafından kovalanmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çingene tarafından kaçırılmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada çingeneler tarafından kaçırılmak verdiği sözleri tutacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çingene tarafından bıçaklanmak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingeneler tarafından soyulmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, maaşının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada terörist tarafından kovalanmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Rüyada inek tarafından kovalanmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık tarafından kovalanmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kariyer sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments