Rüyada kediyi ölümden kurtarmak

Rüyada kediyi ölümden kurtarmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, yeni bir eve taşınacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Rüyada kediyi ölümden kurtarmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi ölümden kurtarmak refah içinde bir hayat yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölümden kurtarmak asla harama bulaşmayacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına inanılır.

Rüyada birini ölümden kurtarmak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sevgi göreceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bir insanı ölümden kurtarmak işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments