Rüyada kedi kovalayan köpek görmek

Rüyada kedi kovalayan köpek görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kedi kovalayan köpek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada kedi kovalayan köpek görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kovalarken görmek eğer işsizse iş bulacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ticaretin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments