Rüyada leş yiyen karga görmek

Rüyada leş yiyen karga görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, maddi olanakların artacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine işaret eder.

Rüyada leş yiyen karga gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada leş kargası görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada karga leşi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada leş yiyen karga görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada hayvan leşi yemek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek leşleri görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada domuz leşi görmek kazançlı bir işe girileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurt leşi görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, çektiği yokluğun unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada leş kokusu almak ayağının tökezlemeyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments