Rüyada kedi leşi görmek

Rüyada kedi leşi görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, ruhsal korkularından da arınacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet eder.

Rüyada kedi leşi gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Rüyada kedi leşi görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek leşi görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kedi leşi görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan leşi görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Rüyada leş yiyen hayvanlar görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leş yiyen köpek görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan leşi görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet eder.

Rüyada köpek leşi görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments