Rüyada ölmüş kedi leşi görmek

Rüyada ölmüş kedi leşi görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kedi leşi gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Rüyada kedi köpek leşi görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kedi leşi görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kedi leşi görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına rivayet eder.

Rüyada keçi leşi görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada koyun leşi görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada leş kurdu görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deve leşi görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına inanılır.

Rüyada karga leşi görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments